top of page

ДОСТАВКА & ВРЪЩАНЕ

ДОСТАВКА

Доставка

Доставката се предоставя само в ЕС и се счита, че е настъпила, когато стоките са доставени на посочения от вас адрес.

 

Гаранция

Ние имаме законово задължение да доставяме продукти, които са в съответствие с тези условия. Ако доставените стоки са дефектни, вие имате право на вашите законови права като потребител. Solidifique не дава никакви допълнителни гаранции срещу дефекти, различни от правата, предвидени в закона.

Цена за доставка

Вашата поръчка в Solidifique.com се изпраща в съответствие с тарифата за различните зони за доставка, обявена на сайта.

*Безплатната доставка за поръчки над 50лв. важи за доставка до офис на куриер Спиди. При доставка до личен адрес, цената се заплаща от клиента, независимо от стойността на поръчката.

ВРЪЩАНЕ

Право на отказ

Имате право да се откажете от този договор в рамките на 14 дни, без да посочвате каквато и да е причина.

Срокът за отказ ще изтече след 14 дни от деня, в който вие придобивате или трето лице, различно от превозвача и посочено от вас, придобива физическо владение на стоките.

За да упражните правото на отказ, трябва да ни информирате (СОЛИДИФИК ЕООД, Илинден, бл.126, вх.Г , 1309 София, България, имейл: solidifiquecosmetics@gmail.com) за решението си да се оттеглите от този договор с недвусмислено изявление (напр. писмо, изпратено по пощата, факс или електронна поща). Можете да използвате приложения формуляр за изтегляне на образец, но това не е задължително.

За да спазите крайния срок за отказ, достатъчно е да изпратите съобщението си относно упражняването на правото на отказ преди да изтече срокът за отказ.

 

Образец на формуляр за връщане

Попълнете и върнете този формуляр само ако искате да се откажете от договора на:

СОЛИДИФИК ЕООД, Илинден, бл.126, вх.Г , 1309 София, България, имейл: solidifiquecosmetics@gmail.com

+359 887 717 600

С настоящото уведомяваме, че се оттеглям от договора си

за продажба на следните стоки:

…………………………………………………………… ..

поръчано на ………………… / получено на ………………………… .:

Име на потребител (и):

Адрес на потребител (и):

Подпис на потребител (и) само ако този формуляр е уведомен на хартия:

Дата

 

Ефекти от оттеглянето

Ако се оттеглите от този договор, ние ще ви възстановим всички получени от вас плащания, без разходите за доставка, без ненужно забавяне и във всеки случай не по-късно от 14 дни от деня, в който сме информирани за вашето решение да се оттеглите от този договор. Ние ще извършим такова възстановяване, като използваме същите платежни средства, които сте използвали за първоначалната транзакция, освен ако изрично не сте уговорили друго; във всеки случай няма да понесете такси в резултат на такова възстановяване. Можем да задържим възстановяването, докато не получим обратно стоките.

Вие трябва да изпратите обратно стоките или да ги предадете на нас или на нашия доставчик на логистични услуги, без ненужно забавяне и във всеки случай не по-късно от 14 дни от деня, в който ни съобщите за оттеглянето си от този договор. Срокът е спазен, ако изпратите обратно стоките преди да изтече 14-дневният период.

Вие носите отговорност само за намалена стойност на стоките, произтичаща от обработката, различна от необходимата за установяване на естеството, характеристиките и функционирането на стоките.

Изключване на правото на отказ:

Правото на отказ е изключено за договори за доставка на стоки (i), които са направени по спецификация на потребителя или са ясно персонализирани, или (ii), които могат да се влошат или изтичат бързо, или (iii) които са запечатани при доставка и са с необратимо повредени опаковки или са използвани.

bottom of page