top of page

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 • Продуктите натурални ли са?
  Да, продуктите ни съдържат само натурални съставки - етерични масла, растителни екстракти и билки. Не съдържат вредни съставки, минерални масла, петролни продукти, консерванти.
 • Къде се произвеждат продуктите?
  Продуктите ни се произвеждат в България от специалисти-технолози с дългогодишен опит в натуралната козметика.
 • С какво са различни свещите ви?
  Свещите ни са необикновени - те са предназначени за грижа за кожата и когато се разтопят се превръщат в масажно олио, което подхранва и прави кожата гладка и хидратирана. Съставът им е богат на натурални растителни масла от кокос, сладък бадем, ший и зехтин и имат натурален пчелен восък. Разтопеното масло може да се излее директно върху кожата и да се направи нежен масаж за красива и подхранена кожа.
 • Какви са ритуалите за лице и тяло?
  Ритуалите ни за тяло и лице съдържат по 3 идентични продукта за цялостна грижа за кожата - измивен бар, ексфолиращ бар и твърди масла. Всичките продукти съдържат само натурални съставки и етерични масла и предоставят уникална, нежна грижа за кожата.
 • Колко време отнема доставката?
  Доставката обикновено отнема 2-3 работни дни, с изключение на празници и по-натоварени периоди от годината.
 • Имате ли физически магазин?
  Не, предлагаме продуктите си само онлайн, но много често участваме в различни арт базари на български производители и там може да пробвате и да усетите козметиката ни. Следете ни в социалните мрежи, за да научите повече.
bottom of page